© 2015 SANTERA TRANS SOLUTIONS SRL    All rights reserved
E-mail: office@santera-trans.ro        Tel:  +40  731.345.314
S  - servicii competitive de transport, in conditii de siguranta maxima
A  - asigurarea calitatii prin profesionalism si flexibilitate
N  - negociere eficienta
T  - transport rapid, permanent monitorizat
E  - expertiza in alegerea celor mai bune solutii de transport
R  - respect si colaborare
A  - atentie si comunicare eficienta
Va oferim solutii optime de transport si tarife competitive pentru importul sau exportul de marfuri containerizate din/catre cele mai indepartate porturi. Fiecare transport international se desfasoara sub directa supraveghere a dispecerilor nostri pentru ca marfa sa ajunga in cele mai sigure conditii la destinatie.
Va punem la dispozitie servicii complete de transport maritim containerizat pentru orice destinatie atat pentru export cat si pentru importul de marfuri, in regim FCL (full container load=container incarcat complet cu marfa) sau LCL (less than container load=grupaj de marfa) si cu livrare port-to-port’,  ‘door-to-port’ sau ‘door-to-door’.

Transport maritim  (FCL & LCL)
Dimensiuni containere
Angajarea transporturilor maritime containerizate se face prin intermediul celor mai bune linii de containere care dispun de nave proprii cu expedieri saptamanale din/catre toate porturile lumii.

De asemenea colaboram excelent cu importante agentii de shipping & forwarding care opereaza in cele mai mari porturi ale lumii si cu ajutorul carora vom putea sa expediem marfurile dvs. catre sau din Romania.

Cu ajutorul retelei noastre de agenti din intreaga zona a Asiei, Statele Unite ale Americii sau Sudul Africii  putem colecta marfurile dvs. din orice locatie internationala si apoi le vom incarca in containere pentru a fi expediate la destinatie.  Prin promptitudine si eficienta in furnizarea informatiilor actualizate referitoare la pozitia marfurilor dvs. pe tot parcursul fluxului de transport (de la momentul preluarii marfurilor si incarcarea lor in container si pana la livrarea marfurilor la destinatie), asiguram o comunicare permanenta cu clientii nostri de toata durata derularii transportului.
Pe langa transportul containerizat al marfurilor generale, cu containere Standard de 20'/40'/45', va oferim solutii optime pentru expedierea marfurilor agabaritice cu incarcare pe containere speciale tip Flat Rack, Open Top, Platforme, precum si pentru transportul marfurilor congelate cu containere frigorifice, tip Reefer.
Deoarece transportul containerizat LCL (less than container load) s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani, firma noastra a stabilit relatii de colaborare cu consolidatori din Romania si strainatate pentru a va putea oferi si acest tip de transport. Deja cunoscand toti operatorii de transport LCL din piata, va putem oferi solutia de transport LCL optima din punct de vedere pret, siguranta, timp tranzit.